Speedvinkel MRS på 180 mm

Diatech Diamant Speed Vinkel

  • Solid aluminiumskrop med CNC-fræsede kanter, hvilket giver større nøjagtighed og holdbarhed.
  • Blændfri, beskyttende anodiseret finish.
  • Gradinddelingerne er laserraderede og meget slidstærke, og tallene er meget tydelige.
  • Opmærkningshuller.
  • Tyk kant, som er nyttig som en savguide.
Kategori:

Beskrivelse

1250-460 Speedvinkel i aluminium på 180 mm

Speed vinklen er et robust og alsidigt værktøj til alle håndværkere. Den har en solid aluminiumskrop med CNC-fræsede kanter, hvilket giver større nøjagtighed og holdbarhed. Værktøjet gør det muligt at foretage hurtige og præcise 45° og 90° markeringer. Desuden er den tykke kant nyttig som en savguide – den kan anvendes direkte med saven mod vinklen ved tværsnit eller vinklede snit. Dette meget alsidige værktøj kan også anvendes indirekte ved at bruge opmærkningshullerne til at lave en blyantstreg, eller når der skal skæres gips med en kniv. Speed vinklen fra Diatech Diamant kan også anvendes som en gradmåler til let at finde og markere forskellige almindelige vinkler. Værktøjet har skalainddelinger til skæring af grat-, kehl- og skiftespær.

  • Godt greb på alle materialer
  • Ekstra tyk aluminiumskonstruktion
  • 90 graders vinkelmåler med mærkninger ved hver grad

Diatech speedvinkel har opmærkningshuller, der kan bruges til at lave forskudte linjer langs en kant, enten ved at tegne med en blyant, eller, når der arbejdes med gipsplader, ved at skære direkte med en kniv.

En Speed Vinkel er et basalt, men genialt redskab, der kan tjene flere formål. Derfor er der mange, der kan få glæde af at have et sådant redskab i værktøjskassen. Ligeledes er det et værktøj, der ikke blot bruges af privatpersoner, men også et hav af professionelle i hele verden.

Til trods for, at det er et meget simpelt redskab, er det dog ikke alle, der ved, hvad det er. Det er dog blot et værktøj, der er lavt til, at du hurtigt og præcis kan lave 45 grader og 90 graders markeringer. Selvom er det ikke er alt, hvad du kan bruge den til, er det dog det primære formål.

Hertil bør det også nævnes, at den har en tyk kant, der er nyttig som en savguide. Da den er tyk, kan du anvende den direkte med rundsaven mod vinklen. Det kan vise sig at være en fordel ved både tvær- og vinklede snit. Det vidner om, at en Speedvinkel kan bruges til flere formål.

En Speedvinkel kan som regel også bruges indirekte, ved at bruge opmærkningshullerne til at lave en blyantstreg. Du kan dog også bruge den, når der skal skæres gips med en kniv. Ikke nok med det, så kan du også bruge den som en gradmåler, så du let kan finde og markere vinkler.

Speedvinkel er et redskab, der kan skrue op for tempoet. Hvis du skal markere en del vinkler eller skære en del vinklede snit, kan det nemt tage tid. Ønsker du at skrue op for tempoet på denne proces, er dette det helt rette redskab til det.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Speedvinkel MRS på 180 mm”