ø400 mm KOMBI diamantskære klinge til asfalt og beton. STANDARD

KOMBI kling til asfalt og beton med stål armering
Huldiameter: 25,4 mm.
3 typer diamantsegmenter (asfalt, beton, stål)
Kølehuller
Antivibrationshuller Derudover er der kølehuller og antivibrations huller for at forlænge levetiden og for at sikre et godt arbejdsmiljø for brugeren

Kategori:

Beskrivelse

1250-367

ø400 mm KOMBI diamantskæreklinge til  asfalt og beton med stål. STANDARD med kølehuller og antivibrations huller

Unik ø400 mm kombi diamantklinge med meget lang levetid. Speciel segmentering hvor der er hele tre typer diamant segmenter. Perfekt til både blødt materiale, som asfalt, og hårdt materiale, som stålarmeret beton eller betonsten. Derudover er der kølehuller og antivibrations huller for at forlænge levetiden og for at sikre et godt arbejdsmiljø for brugeren.

Kombinations diamantklingen er til entreprenøren, der ofte har brug for at skære med diamantklinge ø400 mm i forskellige typer underlag. Eller hvor lagene er kombineret fx asfalt på beton. Altså hvor der er brug for en diamantklinge der kan skære i både bløde materialer som asfalt og hårde materialer som beton med stålarmering inden for kort tid. Med KOMBI-klingen får du en ø400 mm diamant multiskæreklinge med hele tre typer diamantsegmenter loddet på samme klinge.   Det betyder at der ikke skal skiftes klinge alt efter underlaget hvilket er en klar fordel ved hyppigt skiftende underlagstyper på samme job.   Desuden behøver du ikke ligge inde med mange forskellige typer diamantklinger.

Med de tre typer diamantsegmenter der virker i forening er kombinations diamantklingen desuden velegnet til at skære i sten, granit og marmor. Kort sagt en meget alsidig diamantklinge hvor der er tænkt kombination over hele linjen.

  • Gulvsavning (fra blød beton til hård stålarmeret beton)
  • asfaltskæring
  • granitskæring
  • naturstenskæring
  • skærehastighed
  • holdbarhed (slidstyrke)

Rigtig mange parametre fra forskellige diamantskære discipliner ligger indlejret i kombinationsklingen

Unikt trippel beskyttende diamantskivedesign til asfalt og beton, med

indskudte skæve segmenter der fjerner slidende afskåret materiale så det ikke slider på stamblad

  1. Turbo segmenter
  2. almindelige glatte segmenter
  3. Ø400 mm kombi diamantklingen passer på de fleste almindelig forekomne gulv og vejsave. Centerhullet på diamantklingen er 25,4 mm og bruges sammen med pin hullet.

STANDARD diamantklinger leveres med standard indhold af diamant.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “ø400 mm KOMBI diamantskære klinge til asfalt og beton. STANDARD”