Diamant-polerpad Korn 400 – Ø 125 mm til slibning og polering af terrazzo, porcelænsfliser, marmor, granit etc.

 

– Korn 400
– Ø 125 mm
– Velkro på bagsiden

Beskrivelse

Vare nr.: 1250-218

Diamant-polerpads er langsomt kørende diamantrondeller der bruges til polering af: terrazzo, porcelænsfliser, marmor, granit, og andre hårde materialer.
Diamant-polerpads er plasticbundne diamanter der pudser materialerne op og ved renslibning coater overfladen så levetiden forlænges.

Du kan selv påvirke det endelige sliberesultat ved at tage 4 enkle forholdsregler

1.    Hvis muligt kør ikke over 4.000 omdrejninger i minuttet på vinkelsliber med hastighedsregulator
2.    Hvis muligt brug special polersliber der kører 2.000 omdrejninger i minuttet.

Diatech Diamant polerpads kan anvendes tør.  Levetiden øges og en jævnere slibning opnås når der tilføres vand under slibearbejdet

Den optimale arbejdsgang er slibning startende med korn 50 og sluttende med korn 800 eller korn 1500.  Grunden til den trinvise slibning med stadig finere diamanter er at gradvist udviskes og poleres slibemærker fra de grovere foregående trin værk – og levetiden for diamant slibepadne optimeres.

De grove korn 50-200 sliber mens de efterfølgende trin polerer.

Diamant Tørslibningsskiver også kaldet diamant pads Ø 125 mm m. velcro bagside for polering af alle stenmaterialer (f.eks. granit, marmor, terazzo mm.).  Diamantslibepad få i forskellige forskellige grovheder/kornstørrelser fra Korn 50 (grov) til Korn 3000.  Sættet anvendes sammen med bagplade med velcro, der er udstyret med M14 gevind således at den passer direkte på vinkelsliber eller poleremaskine.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Diamant-polerpad Korn 400 – Ø 125 mm til slibning og polering af terrazzo, porcelænsfliser, marmor, granit etc.”