Turtle Pads Ø125 korn 200

  • ø125 mm
  • velcrobagside

Beskrivelse

Turtle Pads Ø125 diamantkorn 200 med velcro bagside – Til lettere tørslibning og især polering af marmor, terrazzo, granit, beton, etc.  Korn 200 er til tørslibning og -polering som fjerde trin.
Virker fanstastisk på  til microcement.
Et virkeligt mangesidigt slibesystem, der giver dig mulighed for at renovere og polere gulve og bordplader af natursten og beton uden alt det griseri og søle som vådslibning medfører!
Turtle Pads er diamanter bundet  i en varmebestandig resin. Pads’ne er derfor “selv-slibende” og holder lang tid. Afhængigt af forholdene kan du slibe/polere 18-43 m2 pr. pad.
Med velcro bag-side for nem montering på vinkelslibere, polér-maskiner, satellit-drivskiver eller deltaslibere.
Denne Turtle Pad er korn 200 og derfor velegnet til især polering  og markerer  at vi er ovre i egentlig polering
Forholdsregler
Turtle pads er godkendt til brug på vinkel-slibere med op til 11.500 o/m, men vær forsigtig med ikke at overophede overfladen. Bevæg maskinen hurtigt over overfladen og undgå at lægge vægt på maskinen. Overophedning af overfladen kan resultere i misfarvning.
Kan bruges på polérmaskiner og vinkelslibere såvel som monteret på Velcro bagpads
Der er noget helt specielt over den der New Yorker-stil. Det smukke, rå look, som på samme tid har noget sårbart over sig. Hvis du er til den stil, skal du simpelthen få dig et gulv lavet af microcement. Og her skal du hverken bekymre dig om vedligeholdelse eller holdbarhed, ligesom belægningen af materialet sker i så tyndt et lag, at du ikke vil opleve problemer i forhold til rummets kanter.

Med micro cement kan du skabe et moderne badeværelse, opdatere baderummet og få et smukt og råt look i beton på ganske få timer. Du kan nemlig bruge microcement ovenpå eksisterende overflader som for eksempel klinker, bordplader og linoleum.  Kort sagt Microcementen er et mindre lag af cement, der kan tilføjes til stort set alle overflader og hvor du gennem slibning og polering tilfører sjæl, varme og karakter.