DRD monteringstang til nivellering af fliser

Nivelleringssystem til fliser fra Diatech Diamant. DRD 2D-plus giver en perfekt overfladekvalitet og niveauforskelle mellem fliserne udjævnes effektivt. DRD er kompatibelt med eksisterende nivelleringssystemer.

Kategori:

Beskrivelse

1250-259 DRD monteringstang til nivellering af fliser

Produkt

DRD 2D-plus giver en perfekt overfladekvalitet og niveauforskelle mellem fliserne udjævnes effektivt.  DRD er kompatibelt med eksisterende nivelleringssystemer.

Specifikationer

Nivelleringssystem til fliser fra Diatech Diamant

DRD nivelleringssystem til fliser giver de lagte fliser et perfekt helhedsindtryk.   Risikoen for at der efterfølgende opstår niveauforskelle mellem fliserne fjernes effektivt

DRD nivelleringssystem til fliser finder anvendelse på såvel vægfliser som gulvfliser.     Helt fra 3 mm til 20 mm.

Underlaget der skal lægges fliser på varierer ofte.  Derfor kan det volde en del besvær at få fx tykke fliser der vejer meget til at ligge i niveau efter fugningen.  De samme udfordringer gælder tynde fliser der er fleksible.  Det pryder ikke det færdige resultat og kan være en kilde til efterfølgende ærgrelse.

Med et nivelleringssystem til fliser sidder fliselægningen første gang.  Det vil sige der spares penge til materialer og arbejdsløn – samt tidsforbruget minimeres når omlægninger undgås.

Fliserne tilpasses hinanden højde successivt som arbejdet skrider frem.  Den ny flise trykkes ned i limen så den flugter med den senest lagte.  Flisernes overflade tilpasning sker altså ned i flisemørtlen – og aldrig ved at fliser trækkes op.

Udover en pæn ensrettet og lige overflade giver metoden med et nivelleringssystem et ensartet flow i arbejdet der øger hastigheden hvormed der udlægges fliser.

Kilerne anbringes og løsnes gnidningsløst og behændigt.  Efter at være løsnet kan kilerne genanvendes

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “DRD monteringstang til nivellering af fliser”