Fugetrykker med træhåndtag og split. CO2 neutralt

Komplet Fugetrykker fra Diatech Diamantværktøj med udskiftelige dele

Når du skal trykke fuger efter omfugning af murværk, så er det vigtigt, at du har det rette fugeværktøj til opgaven. Du kan enten benytte en traditionel fugeske eller du kan vælge denne smarte fugetrykker fra Diatech Diamantværktøj.

 

Kategori:

Beskrivelse

1250-482 Fugetrykker med træhåndtag og split. Enhed på ophæng

Det helt passende udvalg af fugetrykkere og fugetrykkejern
Det innovative trykkejern fra Diatech Diamantværktøj har en udformning, som komprimerer fugen meget bedre. Den presser det overskydende mørtel godt ind i fugen.  Hvis man har en meget bred fuge, vender man blot fugetrykkeren diagonalt, og den perfekte krumning på langs sikrer dig en flot fuge. Med trykkejernet kommer du ind i alle hjørner selv i fugerne mellem mursten og vinduer.
Hos Diatech Diamantværktøj har vi sat et mål om at være CO2-neutrale når det er muligt – fx. ved at skifte nylon ud med træ som vi her har gjort på håndtaget til fugetrykkeren. Derudover kan håndtaget genanvendes – man skifter blot trykkehovedet.

Fordelen ved denne fugetrykker er, at du kan komprimere fugen meget bedre og kommer nemt ind i alle hjørner mellem mursten og vinduer. Du opnår tilmed en flot afsluttende, glat finish, der gør slutresultatet så meget bedre og holdbart. En anden fordel med denne fugetrykker er, at alle delene kan udskiftes i takt med, at de bliver slidte.

Du får adgang til en slidstærk fugetrykker som med fordel kan anvendes til både smalle og meget brede fuger idet værktøjet er beregnet til begge dele.