Fugefræseskive til studsfuger 8,0 mm bred ø95 mm

Fugefræseskive til studsfuger

ø95 mm i diameter

8,0 mm bredde segmenter

12 mm høje segmenter

22,23 mm centerhul til standard vinkelsliber

Kategori:

Beskrivelse

1250-444 Fugefræseskive ø95 mm til studsfuger  ø95 mm i diameter  og 8,0 mm bredde segmenter

Denne fugefræserskive er specielt udviklet til at fræse studsfuger ud.  Diameter på 95 mm

Det er afgørende at, at der altid fuges med helt fyldte studsfuger, da slagregn presses gennem formuren og studsfugerne er det nemmeste sted for vandet at komme igennem. Så selv om studs fuger især i murværk med hårde cement fuger kan virke besværlige så er de vigtige at holde vedlige når der omfuges.

Når det gælder udkradsning af  hårde mørtelfuger  er fugefræserskiver er det ideelle værktøj til fræsning af, hvor fugefræserstift ikke kan anvendes. Med 22,23 mm center hul passer fugefræserskiverne på alle standard vinkelslibere.

Diatechs fugefræserskive anvendes i hårde  mørtelfuger hvor fugefræser stifter har problemer med at komme igennem.

Fugefræserskiver til studsfuger skal anvendes med støvskærm / Sugeskærm der kobles til støvsuger

Højden på fugefræserskivens diamanetsegment er hele 12 mm  – diamantværdien er C35

Ø95 mm fugefræserskive er stil studsfuger (lodrette).   Skal du fræser lagerfuger (vandrette) så anvend vores ø125 mm fugefræserskiver

Brug aldrig diamant fugefræsersiver til blød mørtel – d.v.s. nyfuget eller en svag kalktilpasset mørtel.  Segmentet er beregnet til hårde fuger og har brug for at løsne diamantkornene langsomt.  Fræser du i en frisk mørtel som er abrassiv sandblæser du segmentet omkring diamantkornene så skiven slides meget hurtigt.  I en frisk eller blød mørtel skal du bruge fugefræser stifter.
I forhold til støvbekæmpelse og indstilling af dybden ved fugefræserarbejdet har vi en støvskærm som er velegnet.  Husk at justere dybden efterhånden som belægningen slides