Diamantkopsten ø150 til betonsliber og gulvmaskiner

Aggressivt slibende diamantkopsten
Rød = til hård beton
Lang standtid
Segmenthøjde: 7 mm= mere diamant
Ø22,23 mm centerhul

Beskrivelse

1250-436 Diamantkopsten ø150 til betonsliber og gulvmaskiner

 

Diamant slibekop rød til hård beton.  Med denne ø150 mm diamant kopsten får du hurtigt fjernet beton overflade inden der appliceres fliselim.

Du behøver ikke at bruge en stor maskine til slibning af betongulv. En mindre håndholdt model kan også fungere fint, hvis der er tale om mindre arealer. Det er det geniale ved ø150 mm diamantslibe kop – den kan bruges både håndholdt og på gulvslibemaskiner.

Ø150 mm diamantslibekoppen har diamanter fra flere fraktioner bundet i segmentet samtidig med en høj Carat.  Det giver en kombination af god overflade og lang standtid på diamantkopstenen.

Diamantkopstenen kan anvendes på mange forskellige typer maskine – fx:

  1. Betonsliber fx  https://www.rokamat.com/produkte/schleifgeraete/gex/
  2. vinkelsliber fx https://www.bosch-professional.com/de/de/products/gws-19-150-ci-060179R002
  3. Raimondi Ipertitina fx: https://www.raimondispa.com/en/prodotti/ipertitina-2/
  4. Raimondi Ipetitina plus fx https://www.raimondispa.com/en/prodotti/ipertitina-plus/

Der er flere grunde til at slibe betongulve. En af de primære årsager er at forbedre gulvets overflade kvalitet. Et betongulv kan have ujævnheder, revner og andre skader, som kan gøre det svært at rengøre og vedligeholde. Ved at slibe gulvet kan man fjerne disse problemer og skabe en jævn overflade.

At slibe beton vil kort og godt forbedre dine betongulve. Ved nylagte betongulve vil overfladen være lettere ru og kan derfor være svær at arbejde på – især ved industribygninger, hvor der skal kunne arbejdes med forskellige redskaber. Ujævnheder på et betongulv, en trappe, der er lige lovlig grovkornet, en ujævn sokkel eller en gammel flise.

Diamantslibekopperne er din ven i nøden, når stenhårde overflader skal slibes.