Diamantklinge fliser 85mm til udskæring af stikdåser

Diameter mm 85
Huldiameter mm 22,23
Diamantskæring til fliser
udskæring til el-dåser

Kategori:

Beskrivelse

1250-536 Diamantklinge fliser 85 mm

ø85 mm diamantskive til når pladsen er trang. ø85 mm diamannt fliseklinge – særdelses velegnet til udskæringer til stikdåser mm. Monteres på almindelig vinkelsliber

Den er velegnet til rene, lige snit i hårde keramiske fliser, den skærer vægfliser til badeværelser og køkkener og gulvfliser som dem, der bruges på terrasser, i haver og indendørs.

Fliserne, der bruges i moderne byggeri, er ofte meget store, meget hårde og meget dyre. Det er derfor afgørende, at hvert eneste snit sidder rigtigt, og det er en krævende opgave. De bedste resultater med hvert eneste snit og i selv den hårdeste keramik. Access Diamond Technology, der bringer nye diamanter til overfladen for at sikre, at skærekanten altid er skarp, gør det muligt for vores keramiske skæreskive at skære glat gennem selv hårde fliser. Den tynde, stærke krop og den kontinuerligt riflede kant giver maksimal kontrol og holder vibrationerne lave og sikrer derved et spånfrit snit af højeste kvalitet. Bosch Expert HardCeramic 22,23 mm Diamond Tile-Cutting Disc leverer det bedste snit i hårde fliser. Med denne diamantskæreskive er du sikker på at levere en professionel finish hver gang. Klik på med 22,23 mm – det hurtigste tilbehørsudskiftningssystem på markedet. Passer også til vinkelslibere med møtrik og gevind.

Rene snit af høj kvalitet med Access Diamond Technology.

Bedst til fliselægning: Top præcision og kvalitetsfinish.